Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/includes/counter_v70.inc.php on line 22 Lodder Gebruikersvereniging: Over ons

Over ons

De Vereniging van gebruikers van Lodder producten is uw vereniging die als klankbord fungeert in de breedste zin van het woord tussen u als gebruikers en de firma Lodder Software. De vereniging is opgericht in 2004 door een aantal gebruikers van de Lodderpakketten en heeft zich opgeworpen om voor haar leden een zo optimaal mogelijk gebruik van de pakketen te bewerkstelligen. Hiervoor heeft de vereniging o.a. deze site geopend waar u uw vragen kunt stellen, maar ook antwoorden kunt vinden over de bij u in gebruik zijnde pakketten, maar natuurlijk ook informatie geeft over ontwikkeling en tekortkomingen van de pakketten en of Lodder Software. Kortom de vereniging heeft regelmatig contact met het management van Lodder Software en houdt zo een vinger aan de pols voor haar leden. Lodder Software waardeert de samenwerking en neemt de opmerkingen en aanbevelingen van de Lodder gebruikersvereniging serieus.

Een deel van de website is besloten en alleen toegankelijk voor leden. Ook dient de site ervoor dat de leden onderling contact houden met de andere leden en het bestuur van de vereniging.

De vereniging organiseert bijeenkomsten (sessies) op diverse plaatsen in het land, waar haar leden welkom zijn om meer uit de pakketten te halen. Hiervoor krijgt de vereniging technische ondersteuning vanuit Lodder Software zelf. Op deze bijeenkomsten staan  soms ook werkstations om via demonstraties te laten zien en/of praktijk situaties te schetsen. Bovendien zijn de bijeenkomsten uitermate geschikt om eens kennis te maken met branchegenoten en ook eens over andere zaken te praten waarmee men zich in de branche bezig houdt.

Bent u nog geen lid van de vereniging?
U kunt zich hier alsnog aanmelden of door te mailen naar: info@loddergv.nl.

Vereniging van gebruikers van Lodder producten
Arnhemseweg 7a,
6991 DK Rheden
E-mail: info@loddergv.nlEre-voorzitter: Jan van Hoorn

Ere-lid: Fred Bink

 
Vereniging van gebruikers van Lodder producten